GROOTHANDEL barware & HoReca

Wij vervaardigen een groot aantal producten voor de barman, voornamelijk stalen artikelen zoals shakers, strainers, jiggers, wijnkoelers tot speedrails.
Neem contact met ons op als u een wederverkoper bent, of het nu een enkele winkel in de hoofdstraat is of een lokale distributeur in de categorie HoReCa. We hebben veel geweldige items en goede kortingen tot 50%. Neem contact op om een handelsaccount te openen.

 

Made by nordicbar

Cocktails maken met de beste ingrediënten?

Wanneer u weet hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te gebruiken, of het nu de Ronin 47 Shaker is, het elegante kristallen Coupe-glas van RCR of de finishing touch van een duurzaam bamboerietje. We hebben een grote selectie glas van de beste fabrikanten – van RCR tot Libbey en Acroroc. Hieronder vindt u slechts een kleine selectie van onze jiggers – ze zijn er in alle maten en prijzen. Heeft u veel goedkope standaard jiggers nodig of bent u op zoek naar die perfecte jigger Made in Japan om aan uw behoefte te voldoen?

Jiggers

Gratis verzending bij bestellingen boven € 1000

Onze verzendkosten naar Nederland beginnen vanaf € 20, dus als u alleen uw favoriete cocktailshaker, een jigger of andere kleinere onderdelen mist, zou dit de prijsklasse zijn. Bekijk hier hoe wij de verzendkosten berekenen. Voor grotere bestellingen hebben we gratis verzending vanaf € 1000 winkelwagenwaarde. Voor handelsaccount klanten met grotere kortingen – er is geen gratis verzending 😉