Barverktyg i Sverige?

Vi är ett danskt företag med bred expertis inom alla typer av produkter för barer, restauranger och kaféer. Vi tillverkar och distribuerar sådant som cocktailshakers, jiggers, muddlers, strainers, speed racks m.m. Ett brett urval glas för cocktails, vin och även annat. Vi säljer till återförsäljare, distributörer och slutkunder som cocktailbarer, restauranger och bartenders som vill ha riktigt bra utrustning. Med över 800 artiklar i lager kan vi tillgodose dina behov för allt du behöver i baren!

Observera att vi föredrar att prata engelska, men även danska och svenska går bra ?

Fraktkostnaderna för Sverige startar på 20 euro. För större beställningar kan du använda din egen speditör om du föredrar det.

Grossist barverktyg

Letar du efter en tillförlitlig grossist för det du behöver inom bar- och glasvaror? Vi tillverkar en mängd olika produkter för bartendern, främst artiklar i rostfritt stål som shakers, strainers, jiggers, vinkylare och speed rails men även bambusugrör och personlig branding.

Kontakta oss om du är en återförsäljare, oavsett om det är för en enskild butik på gågatan eller en lokal distributör inom HoReCa. Vi har många bra produkter och fina rabatter på upp till 50% på onlinepriserna. Om du vill öppna ett handelskonto är du välkommen att höra av dig till oss.

Göra cocktails med de bästa produkterna?

När du vet hur viktigt det är att använda den bästa utrustningen, oavsett om det är Ronin 47 Shaker, eleganta Coupeglas i kristall från RCR eller, som kronan på verket, ett hållbart Bambusugrör. Vi har ett stort urval glas från de främsta leverantörerna – från RCR till Libbey och Acroroc. Nedan kan du se ett litet urval av våra jiggers – de finns i alla storlekar och priser. Behöver du en hel massa vanliga billiga jiggers eller är du ute efter den där perfekta jiggern från Japan?

Gratis frakt på beställningar över 1000 euro

Våra fraktkostnader till Sverige börjar vid 20 euro, så om du bara saknar din favorit-cocktailshaker, en jigger eller någon annan mindre del så är detta vad det kostar. Du kan se här hur vi beräknar våra fraktkostnader. För större beställningar från 1000 euro bjuder vi på frakten. För kunder med handelskonto med större rabatter – då har vi ingen gratis frakt, men vi kan sköta frakten åt dig eller så kan du ordna med den själv 😉 

Short selection of our own barware production

Get in touch

Get in touch with us – let’s see what we can work out for your business.